Bejelentés


Forever Living Products “Életünk olyan, amilyenné gondolataink teszik.̶


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Üzenőfal


Név:

Üzenet:Szavazás
Köszöntő


Számos ismerősöm most rábólintana, hogy tudják, miről szándékozom írni. Hát az FLP termékeiről! De biztos, hogy mindent tudunk? Sokszor gondolok arra, hogy ha igazán tudnák az emberek, hogy mit takar ez a három betű, akkor nem túl sűrűn járnának gyógyszertárba, drogériába, és rádöbbennének arra, hogy milyen jótékony hatással vannak ezek a termékek az életükre.

Számtalan tapasztalat, élmény támasztja alá, hogy a Forever Living Products termékeit képviseljem. Szerencsére már több ismerősömnek, családtagomnak is tudtam segíteni, és bízom abban, hogy ha hírt adok arról, hogy egyre inkább tájékozódok, gyűjtöm az információkat, akkor számos betegséget ki tudunk majd közös erővel kerülni, vagy esetleg már meglévőt enyhíteni, gyógyítani.

Híven elköteleztem magam a természetgyógyászat mellett, mivel számtalanszor csalódtam a nyugati orvoslásban, és a gyógyszerek mellékhatásaiban. A szintetikus anyagok világa egyre inkább megrémiszt, és most várandós anyaként, felelősségteljesen keresem azokat a módszereket, amelyekkel kisfiam életét megkönnyíthetem, jobbá tehetem. Így igyekszünk majd kikerülni a gyógyszerek birodalmát, bár nem tagadom, az orvostudomány modern technikájára magabiztosan támaszkodom.

Bízom abban, hogy ezen a honlapon számos új, hasznos információt tudok barátaimhoz, rokonaimhoz vagy akár ismeretlenekhez eljuttatni, hogy hírt adjak tényekről, adatokról, tapasztalatokról.

Kellemes olvasgatást kívánok mindenkinek, remélem, mindenki megtalálja azt, amit keres, s ha mégsem, bizalommal jelezze, mivel felkészült csapat és tapasztalt természetgyógyász áll mögöttem, támogatva ezt a honlapot!Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!